Общо показвания

сряда, 9 февруари 2011 г.

Как да предложиш на гаджето да се омъжи за теб?

„Ще се омъжиш ли за мен?”  Този изглеждайки на пръв поглед лесен въпрос се оказва всъщност невероятно труден за много мъже. Създаването на семейство е доста важно решение за всяка една двойка и, разбира се, всеки човек иска да помни този момент през целия си живот. В тази статия ние ще се опитваме да посъветваме мъжете как най-правилно да предложат брак на любимото момиче.
         Всяко момиче мечтае за красиво признание и романтично предложение, за този момент, който ще я възнесе в облаците и ще я остави там на върха на щастието за дълги години. А същевременно много мъже се притесняват, изпускат момента или правят предложението по толкова банален начин, че момичета често се разстройват или даже стават по – неприятни ситуации като възникване на неразбирателство между двамата или дори прекратяване на отношенията. За да не попаднете в подобна неприятна ситуация и да не докарате отношенията си до неприятен край написахме тази статия, в която ще ви разкажем какво трябва да знаете за жените и как да предложите брак за вашата избраница.
       Преди да направите предложение, поговорете с нея как вие двамата си представяте съвместният ви живот. Трябва да сте убедени, че тя също иска да бъде ваша жена, че имате еднакво мнение относно децата и сходни разбирания за начина на живот.
        Но дори и да сте говорили предварително за бъдещия ви живот, самото предложение трябва да бъде неочаквано за нея. И тук един важен съвет: ако се познавате от кратко време, примерно един месец, по – добре да не бързате в тази важна крачка, за да не направите грешка и да създадете проблеми и за двама ви, защото все още не се познавате взаимно.  В този случай е по-добре да продължите общуването ви още известно време, за да опознаете по – добре един друг. Но от другата страна не трябва и да изчаквате прекалено дълго, защото един ден момичето може да се измори от неопределеното си бъдеще и да започне да се заглежда по други мъже. Тоест вие, като един  силен мъж, трябва да усещате своята нежна втора половинка.
          Преди всичко, трябва да изберете за любимата ви пръстен, който според вас ще й харесва. Погледнете каква бижута носи тя и се консултирайте с майка й или сестра й. При удобна възможност вземете мярка на нейния пръст. Не забравяйте, че този пръстен любимата ви ще го носи през целия си живот и  той трябва да й харесва и да бъде наистина красив, тоест вие трябва да сте добре подготвен преди да отидете в магазинa. Не избързвайте и не купувайте първото предложено или най-евтино бижу. Може би е добре да измислите вариант как да я заведете в златарския магазин, без тя да разбере за какво става въпрос и да я накарате да си хареса нещо. Не забравяйте, че повечето момичета се радват и смятат за най – романтично да получат пръстена заедно с предложението за сватба.
           Вашето предложение трябва да остане като радостен спомен за много години и за това помислите къде, как и какви думи ще й кажете. Използвайте най – силните и индивидуални качества на характера ви. Изберете някое приятно място, където е желателно да можете да останете сами и да няма много хора.Това може да е мястото, където сте се срещнали за първи път или просто някое красиво и уютно място.
             Разбира се, че сега не е времето на петдесетте години, но най-романтично и очарователно е когато мъжа коленичи пред любимата си и я помоли да се омъжи за него в името на любовта. Колкото и да сте съвременни и същевременно притеснителни, този жест ще добави очарование и сериозност във вашето предложение. А почти всички момичета в душите си са романтички. Този жест идва от древните времена, когато рицарите са коленичели пред прекрасните дами, за да им покажат, че подаряват своите смели сърца именно на тях.
             И в продължение на темата „Рицарство”: при произнасяне на най – важните думи трябва да говорите с нормален глас, тоест нито много тихо или бързо, за да не ви питат за всяка една неразбрана дума, нито високо или бавно, за да не привличате чуждо внимание. Задължително й кажете колко много я обичате и че тя е единствена за вас, например: „Моят живот много се промени от момента, когато те срещнах...” или: „Не знам как съм живял преди да се запозная с теб...” Съвет: направете предложението и отпразнувайте вашия годеж само вие двамата, а впоследствие уведомете за това събитие вашите семейства, роднините и приятели. Не забравяйте, че това е лично ваш празник.
              Има и някои неща, които не е добре да правите. Едно от тях е да не правите предложение по подобие на сценарии от филми  - това е не само безинтересно, но не е и изискано и не идва от душата ви. Не е добре да правите и шоу, защото по този начин можете да притесните любимата.
               Друг момент е сюрприза – това е добра идея, но ако например решите да скриете годежния пръстен в храната ще се получи неловка ситуация.
              И в заключение - не очаквайте от нея отговор „ДА”. Тя не е задължена да Ви отговори веднага – достатъчно е да каже „Ще помисля”. Вия трябва да се отнесете към ситуацията с нужното търпение.
              Както казва известния руски композитор, диригент и пианист Игор Стравинский: „На света няма по-могъща сила от любовта.” 

http://agency-angel.com                                      Мария Велева



Няма коментари:

Публикуване на коментар